PARTNERS

Wij staan naast de kinderen gedurende
hun groei en ontdekkingsreis.

Onze kijk op kinderen

Als eerder gezegd: Enjoy-kinderen zijn kinderen die zich veilig voelen, aandacht krijgen en zorg, kinderen die vertrouwen op hun leraren, hun begeleiders, hun coaches, hun juffen en hun meesters. Bovenal zijn zij kinderen die verder groeien.

Kinderen groeien sowieso, Enjoy-kinderen groeien net wat verder. Wij begeleiden ze daarbij. Wij gebruiken onze eigen talenten om de talenten van de kinderen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zo bedienen wij verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Zo bedienen wij verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Wij staan naast hen gedurende hun groei en ontdekkingsreis.

Bij Enjoy! Learning leren we de kinderen hoe ze moeten leren, ze ervaren hoe prettig het is als je vakken leert begrijpen. Ook is er ruimte om de vakken waar je juist al goed in bent, nog verder te ontwikkelen. Onze visie is namelijk dat de keuzes die je maakt uit je hart moeten komen. Niet alleen inzichten in de zaken die je nog niet goed beheerst, maar ook verdieping en verrijking op de zaken die je juist goed beheerst. Zo willen wij een cultuurverandering teweegbrengen. Het brein WIL altijd leren. Het is fijn om te leren, het is fijn om beter te begrijpen, het is fijn om te groeien, mentaal en fysiek! enjoy-learning.nl.

Loes met yogaluz.nl voor klachten bij tieners (zoals buikpijn, hoofdpijn, maar ook rugklachten door veelvuldig gebruik van schermen). Loes is er ook voor de ouders van deze kids. Sanne met dekinderyogatuin.nl voor de innerlijke en spirituele groei, begeleiding en trainingen, Simone bij uniekkindertherapie.nl met integratieve kindertherapie, Hanny Guit Logopediepraktijk hannyguit.nl. Roos Lambalk, dekinderfysioamstelveen.nl en Anouk Schuling, anoukschuling.nl en stiefgoed.nl voor oefentherapie en begeleiding voor samengestelde gezinnen.

We zijn een team van specialisten met hetzelfde doel: we bevorderen het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van het kind.We leren kinderen bewust te worden van nieuwe mogelijkheden en het zelf oplossen van verschillende thema’s.

We willen de kinderen, wat ze ook doen, een gevoel geven in het verlengde van thuis. Samen met de ouders zorgen wij in het Enjoy Learning Center voor groei op elk gebied, hoofd, lijf en onderbewustzijn.

Enjoy! Learning

Bijles en studiebegeleiding. Door team Enjoy! Learning onder begeleiding van Bard Sibon (VO) en Lisanne Roukens (BO).
lees meer

Laluz

Kinderyoga en kinderbuikyoga. Door Loes de Greef.
lees meer

De Kinderyogatuin

Voor de innerlijke en spirituele groei. Door Sanne Bredt.
lees meer

Uniek! Kindertherapie

Integratieve kindertherapie, laagdrempelige en kortdurende therapie voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Door Simone Gorter. lees meer

Logo­pedie­prak­tijk Hanny Guit

Logopedie. Door Hanny Guit.
lees meer

Kinderfysioamstelveen

Kinderyoga en kinderbuikyoga. Door Loes de Greef.
lees meer

Stiefgoed

voor oefentherapie en begeleiding voor samengestelde gezinnen
lees meer

Anouk Schuling

Door mijn jarenlange ervaringen als (sport-/ kinder-) oefentherapeut-Mensendieck, weet ik dat het verschil soms in hele kleine ‘bewegingen’ kan zitten!! lees meer

Enjoy! Kinderopvang

Een fijne plek waar kinderen verder groeien. Door team Enjoy! Kinderopvang.
lees meer

Enjoy! Preschool

Peuters leren spelenderwijs en wij zijn er voor hen gedurende de aanloop naar de basisschool. Door team Enjoy! Preschool lees meer