Ouderavond donderdag 22 november 2018

Hoe wij samen kinderen leren op hun eigen pad te blijven of er weer op te komen’
Tijd: 20.00 – 21.30
Locatie: Enjoy! Learning Center Amsterdamseweg 209 in Amstelveen

Een informele inloopavond om te tonen waar wij met elkaar de plek in Amstelveen maken waar kinderen groeien.

Wij nodigen ouders en alle mensen die nieuwsgierig zijn naar onze kijk op kinderen en onze manier van werken met deze leuke kinderen, van harte uit. Wij laten in de verschillende ruimtes presentaties zien, La Luz verzorgt korte workshops in haar prachtige zaal. Wij zijn aanwezig om te laten zien wat we doen. Een kijkje in onze keuken!
Er is koffie & thee en een proeverijtje van Happy Melons die onze kinderen bij Enjoy! Daycare gaat voorzien van heerlijke maaltijden.
Voor elk ontwikkelgebied beschikken wij over expertise. Van baby tot het eind van de middelbare school. Wij zijn er!