Wij zijn op schooldagen op maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 – 18.30 open.
Op woensdag en vrijdag zijn we van 11.45 – 18.30 open.
In vakanties en op studiedagen van 8.30 tot 18.30.

In de zomervakantie zijn wij gesloten in week 4 en 5.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij ook gesloten.

Ons zorgvuldig samengestelde topteam van Enjoy! is van het allergrootste belang om de kinderen dat veilige gevoel te geven. Bij Enjoy! is het team ons veilige baken voor de kinderen. Al jaren trouwe dienst en herkenbaar voor alle kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s. Bij elke uitbreiding zal uitvoerig worden bekeken of nieuw personeel aansluit bij het team van Enjoy!.

Onze begeleiders zullen:

• de kinderen liefdevol benaderen door bijvoorbeeld grapjes maken, plezier maken, stoeien en het gedrag van kinderen niet te veroordelen, maar proberen te begrijpen en te bespreken.
  • weten hoe een kind te troosten, complimentjes te geven, te stimuleren en uitleg te geven
  • weten hoe om te gaan met de emoties van de kinderen
  • de kinderen geduldig begeleiden