ONZE KIJK OP KINDEREN

Wij willen de kinderen bij Enjoy! het gevoel geven dat ze zich thuis voelen.
We bouwen een warme band op met de kinderen en hun ouders.

ONZE KIJK OP KINDEREN

Wij willen de kinderen bij Enjoy! het gevoel geven dat ze zich thuis voelen. We bouwen een warme band op met de kinderen en hun ouders.
We hebben een sterk gevoel dat kinderen zich veel verder kunnen ontplooien als zij zich goed, veilig en in balans voelen. Enjoy! is een plek waar dat kan. Dat komt door ons team. Stuk voor stuk delen wij hetzelfde gevoel. Samen met de ouders, onze begeleiders partners, ons netwerk, goede contact met scholen.

Wij helpen kinderen verder groeien. Hart en hoofd in verbinding te brengen.

Wij waarborgen het gevoel van emotionele veiligheid voor kinderen. De voorwaarde om te kunnen groeien.

We beschrijven die in onze visie en missie en ook hoe we zo de kinderen verder laten groeien.