OVER DE NSO

Wij staan naast de kinderen gedurende
hun groei en ontdekkingsreis.

OVER DE NSO

Wij staan naast de kinderen gedurende
hun groei en ontdekkingsreis.

Dagindeling

Een dagje Enjoy!
Het team van Enjoy! haalt de kinderen van school. Ze mogen mee in de bakfiets, op hun eigen fiets (in overleg) of we gaan lekker lopen. De kinderen komen naar een vaste plek op het schoolplein of we halen ze bij hun juf of meester op.
Bij Enjoy! aangekomen, hangen de kinderen hun jassen en tassen op in de luizenzakken. De kinderen wassen hun handen en gaan aan tafel zitten. Als alle kinderen aan tafel zijn komen zitten, zeggen we elkaar eet smakelijk door Enjoy! te roepen. We drinken limonade met een koekje, een stukje fruit en een stukje groente.

Na het eten en drinken kunnen de kinderen gaan spelen. Dit kan zijn buiten op het plein, een boekje lezen, in de tent spelen, een hut bouwen of lekker knutselen. Meestal vinden de kinderen na een kwartiertje hun plekje.

Tussendoor kunnen de kinderen aanschuiven om engels te leren, te filosoferen, sommige kinderen hebben pianoles of er is yoga.
Lies kookt veelvuldig met de kinderen. Ze zoeken recepten uit, of nemen er een mee en maken de lekkerste gerechten. Het leuke is dat kinderen alles proeven en smaken die ze nog niet kenden, toch leren kennen en ervan te genieten.

We gaan veel naar buiten met de kinderen. Rondom Enjoy! hebben we parken (het Broersepark, het Thijssenpark, Heempark de Braak, het Amsterdamse Bos en een aantal speeltuintjes). Ook spelen de kinderen graag op onze eigen pleintjes.

Tussen 16.30 en 17.00 is er weer een rustmoment. Alle kinderen komen aan tafel zitten, drinken en eten nog wat. Kunnen nog lekker spelen tot ze opgehaald worden.