KOM JIJ WERKEN BIJ ENJOY?!

Voor de allerleukste buitenschoolse opvang in Amstelveen met de allerleukste kinderen zijn wij op zoek naar de allerleukste pedagogisch medewerker (m/v) ter uitbreiding van het allerleukste team!
Wat wij belangrijk vinden van een nieuwe medewerker (m/v) bij Enjoy is dat je lief bent voor ons allemaal! Onze leeftijden variëren van 4 tot 12 jaar.

Je ziet onze talenten en weet wat onze interesses zijn. Je houdt van knutselen, spelletjes spelen, sportactiviteiten en liedjes zingen. Je vindt het heerlijk om met ons naar het Broersepark te gaan of naar de speeltuin. Je bent zorgzaam, je voorziet ons van een lekker hapje met wat drinken erbij en laat ons op de bank hangen als we daar zin in hebben. Wij willen ook dat je ons helpt met het opruimen en dat je er voor zorgt dat wij ons thuis voelen!

Je toekomstige collega’s vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst, dat je loyaal bent en het werken met ons als een geweldige invulling van de middag beleeft. Wanneer je ook in het bezit bent van een geschikt diploma, of van 3 naar 4 PABO of Pedagogiek bent gegaan, dan willen we je graag ontmoeten.

Mailen om jezelf te komen voorstellen kan naar enjoykinderopvang@me.com en voor vragen mag je bellen met
Joy Ellen Bos 06 14662070 of Berber van Tatenhove 06 15155441