EXTRA ACTIVITEITEN

Bij Enjoy! bieden we extra activiteiten zoals pianoles, filosofie, kookles, yoga en Engelse les.

EXTRA ACTIVITEITEN

Bij Enjoy! bieden we extra activiteiten zoals pianoles, filosofie, kookles, yoga en Engelse les.

Engels
Engelse taal horen en lezen we overal. Op straat, van buurtkinderen, televisie, op de computertaal. Kortom, het is niet meer weg te denken. We merken dat ook aan de Engelse woordenschat van kinderen die formeel nog nooit met Engels in aanraking zijn gekomen.

Enjoy! leert spelende wijs de Engels taal aan de kinderen. Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat de kinderen al beheersen. Dit doen we door eenvoudige woordspelletjes aan te bieden. De kinderen zullen ervaren dat ze al heel wat weten van de Engelse taal. Dit geeft ze vertrouwen en enthousiasme om nog meer te kunnen en willen leren.

De volgende stap is om aan te sluiten bij de belevingswereld van elk kind. Wij hebben hier passende materialen voor in huis:

  • De methode My name is Tom, met de handpop Tom
  • Engelse DVD’s Charlie and Lola
  • Diverse Engelse kinderboeken
  • Kleurplaten met woordjes en zinnetjes
  • Diverse websites

Dagelijks integreren wij op diverse manieren de Engelse taal binnen onze kinderopvang.  Fijn is om te zien dat de kinderen die vaker komen en al lang bij ons zijn al erg bewust zijn van de Engelse taal en van de wereld om hen heen.

Yoga
Iedere week is er kinderyoga bij Enjoy! Dit wordt gegeven door Sanne Bredt (dekinderyogatuin.nl), zij is gediplomeerd yogajuf. Aan de kinderyoga zijn geen extra kosten verbonden en alle kinderen zijn welkom. Kinderen zijn erg enthousiast over de yoga en gaan allemaal Zen het weekend in.