Activiteitenagenda

Bij Enjoy! bieden we extra activiteiten zoals filosofie, kookles, yoga en Engelse les.

Activiteitenagenda

Elke week bieden we naast het vrij spelen dagelijks diverse activiteiten aan. Bij de betreffende agenda’s vind je de tijden die we hierbij aanhouden. De begeleiders zullen de kinderen dagelijks vragen wie er mee wil doen aan de activiteiten. Naast de dagelijkse activiteiten, doen we ook leuke en creatieve acitiviteiten in de vakanties.

Bekijk de agenda voor (klik op de link om er direct naar toe te gaan):

~ De maand september
~ De herfstvakantie
De kerstvakantie
~ De voorjaarsvakantie
~ De meivakantie
~ De zomervakantie

Agenda voor de maand september

Bij onze kleine Enjoy!ers is deze maand het thema HERFST

Maandagen

tussen 16:00 en 17:00 uur
Sportles van Robin Robin zal iedere week een andere sport centraal zetten. Daarnaast organiseert hij op het grote veld of in een gymzaal een team building activiteit.
Koken met Kitty De kinderen gaan iets lekkers bereiden samen met onze begeleidster Kitty die ontzettend van koken houdt. Deze maand maken we:
– Biologische Tomatensoep
Knutselen met Marlin Met Marlin maken de kinderen mooie knutselwerkjes die uiteraard mee naar huis mogen
Story telling met Jenna Samen met Jenna vertellen de kinderen verhalen. Jenna helpt met woordjes leren in het Engels en andersom.
Stoeiworkshop van Robin van de Ree Onder begeleiding dus, om ongelukjes te voorkomen maar toch even te kunnen stoeien.

Dinsdagen

– Biologische Tomatensoep
Yoga met Jenna Jenna gaat met de kinderen naar de gymzaal of we blijven bij Enjoy! om een fijne yoga les te doen

Woensdagen

tussen 15:30 en 16:30 uur
Filosofieles van Jenna Samen met Jenna gaan de kinderen filosoferen met echte belangstelling in het denken van het kind. Kinderen vinden het fijn als er belangstelling in hun denken wordt getoond.

Donderdagen

Vrijdagen

tussen 15:30 en 16:30 uur
– Biologische Tomatensoep
Knutselen met Arwen Arwen is slechtziend en is iedere vrijdagmiddag bij Enjoy!  Ze maakt de meest bijzondere knutselwerkjes met de kinderen.

De herfstvakantie

Deze agenda volgt zo spoedig mogelijk!

De kerstvakantie

Deze agenda wordt bekend in november.

De voorjaarsvakantie

Deze agenda wordt bekend in januari.

De meivakantie

Deze agenda wordt bekend in maart.

De zomervakantie

Deze agenda wordt bekend in juni.