Activiteitenagenda

Bij Enjoy! bieden we extra activiteiten zoals filosofie, kookles, yoga en Engelse les.

Activiteitenagenda

Elke week bieden we naast het vrij spelen dagelijks diverse activiteiten aan. Bij de betreffende agenda’s vind je de tijden die we hierbij aanhouden. De begeleiders zullen de kinderen dagelijks vragen wie er mee wil doen aan de activiteiten. Naast de dagelijkse activiteiten, doen we ook leuke en creatieve acitiviteiten in de vakanties.

Bekijk de agenda voor (klik op de link om er direct naar toe te gaan):

~ De voorjaarsvakantie
~ De meivakantie
~ De zomervakantie

Voorjaarsvakantie

MAANDAG

Sporten met Robin

Sporten in de gymzaal of bij mooi weer buiten

Knutselen met Marlin

Met Marlin maken de kinderen mooie knutselwerkjes die uiteraard mee naar huis mogen. Deze vakantie knutselen we met het thema voorjaar.

Yoga, philosotea of storytelling met Jenna

Afwisselend zal Jenna met de kinderen naar de gymzaal gaan of we blijven bij Enjoy! om een fijne yoga les te doen.

Gaan de kinderen thee drinken en filosoferen met echte belangstelling in het denken van het kind (philosotea).

Of doet Jenna met de kinderen storytelling.

Robin van de Ree

Vandaag organiseert Robin een voetbal toernooi.

DINSDAG

Sporten in de gymzaal of bij mooi weer buiten

Koken met Kitty

De kinderen gaan iets lekkers bereiden samen met onze begeleidster Kitty die ontzettend van koken houdt.

TAART!!

Jenna en Marlin

Speurtocht in het bos.

Robin van de Ree

Stoeien onder begeleiding!

WOENSDAG

Sportles van Robin

Stoeien onder begeleiding en pleinspelletjes.

Yoga, philosotea of storytelling met Jenna

Of doet Jenna met de kinderen storytelling

Robin van der Ham

Raadsels, (kring) spelletjes. Als het weer het toe laat gaan we lekker naar buiten.

DONDERDAG

Sportles van Robin

Sporten in de gymzaal en als het weer het toe laat lekker buiten in het bos, park of op het plein. Tot 5 december zal er in de gymzaal ook fanatiek Pietengym geoefend worden. Daarna worden de kinderen acrobaten in het winter circus.

TAART!!

Knutselen met Marlin

Robin van der Ham

Sportdag als het weer het toelaat buiten en anders in de gymzaal.

VRIJDAG

Robin van der Ham en Katoesja

Raadsels, (kring) spelletjes en tafelvoetbal. Als het weer het toe laat gaan we lekker naar buiten.

TAART

Knutselen met Arwen

Arwen is slechtziend en is iedere vrijdagmiddag bij Enjoy!  Ze maakt de meest bijzondere knutselwerkjes met de kinderen.

Bij onze kleine Enjoy!’ers is deze maand het thema Voorjaar.

De kerstvakantie

Deze agenda wordt volgende week bekend.

De voorjaarsvakantie

Deze agenda wordt bekend in januari.

De meivakantie

Deze agenda wordt bekend in maart.

De zomervakantie

Deze agenda wordt bekend in juni.