Activiteitenagenda

Bij Enjoy! bieden we extra activiteiten zoals filosofie, kookles, yoga en Engelse les.

Activiteitenagenda

Elke week bieden we naast het vrij spelen dagelijks diverse activiteiten aan. Bij de betreffende agenda’s vind je de tijden die we hierbij aanhouden. De begeleiders zullen de kinderen dagelijks vragen wie er mee wil doen aan de activiteiten. Naast de dagelijkse activiteiten, doen we ook leuke en creatieve acitiviteiten in de vakanties.

Bekijk de agenda voor (klik op de link om er direct naar toe te gaan):

~ De maand oktober/november
De kerstvakantie
~ De voorjaarsvakantie
~ De meivakantie
~ De zomervakantie

Agenda voor de maand oktober/november

Bij onze kleine Enjoy!ers is deze maand het thema HERFST / SINTERKLAAS

In de 3 weken voor Sinterklaas (5 december) zal er wekelijks een keer pietengym gegeven worden.

Maandagen

tussen 16:00 en 17:00 uur
Sporten met Robin Sporten in de gymzaal en als het weer het toe laat lekker buiten in het bos, park of op het plein.
Koken met Kitty De kinderen gaan iets lekkers bereiden samen met onze begeleidster Kitty die ontzettend van koken houdt. Halverwege november zal de Sint centraal staan bij het koken.
Knutselen met Marlin Met Marlin maken de kinderen mooie knutselwerkjes die uiteraard mee naar huis mogen. Deze maand knutselen we met het thema herfst en zal ook de Sint halverwege november mee doen.
Yoga met Jenna Jenna gaat met de kinderen naar de gymzaal of we blijven bij Enjoy! om een fijne yoga les te doen.
Robin van der Ham Raadsels en team spelletjes. Als het weer het toe laat gaan we lekker naar buiten.

Dinsdagen

tussen 16:00 en 17:00 uur
Sportles van Robin Sporten in de gymzaal en als het weer het toe laat lekker buiten in het bos, park of op het plein.

Woensdagen

tussen 15:30 en 16:30 uur
Filosotea met Jenna Samen met Jenna gaan de kinderen thee drinken en filosoferen met echte belangstelling in het denken van het kind. Kinderen vinden het fijn als er belangstelling in hun denken wordt getoond.
Robin van der Ham Raadsels en team spelletjes als het weer het toe laat gaan we lekker naar buiten.

Donderdagen

Vrijdagen

tussen 15:30 en 16:30 uur
Knutselen met Arwen Arwen is slechtziend en is iedere vrijdagmiddag bij Enjoy!  Ze maakt de meest bijzondere knutselwerkjes met de kinderen.

De herfstvakantie

Deze agenda wordt bekend in september

De kerstvakantie

Deze agenda wordt bekend in november.

De voorjaarsvakantie

Deze agenda wordt bekend in januari.

De meivakantie

Deze agenda wordt bekend in maart.

De zomervakantie

Deze agenda wordt bekend in juni.